8 июн. 2006 г., 00:37

НАРИСУВАЙ МЕ... 

  Поэзия
950 0 14
                 Нарисувай ме...


Нарисувай ме! Нарисувай ме в картина пъстроцветна -
от дъгата багрите в палитрата си събери,
аз кокетно ще ти се усмихвам, без да трепна,
в ярки тонове ме сътвори...

Вземи от розите ти аления морав цвят
и устните ми тънки с него очертай,
косите нарисувай в слънчева позлата -
жена родена в пролетния месец май!

Рисувай трепетно, художнико! Със жар рисувай!
Под пръстите на бялото платно ще оживея,
картината на любовта сега рисувай -
жена обичаща ще се родя от нея!


01.06.2006г.

© Гергана Шутева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??