10 июн. 2005 г., 23:50

Нарисувай ме с любов! 

  Поэзия
1114 0 2

Нарисувай ми небе!

Под което да не мога да се скрия,

ефирно, нежно да ме люби в синьо.

Под което да не мога да избягам,

като дихание над пресъхнала пустиня.

 

Нарисувай ми море!

В което да се изгубя с поглед нежен,

по вълните му развихрени в унес да немея.

Море събрано в капка не изпита  вечност

и попътен вятър в платната да догонвам.

 

Нарисувай ми градина!

В която да се слея с цветовете на дъгата,

в ухание на рози и жасмин да ме докоснеш.

В нектара дъхав да съм цялата за тебе

да се разтворя поела невидим аромата.

 

Нарисувай ме с любов!

 

© Надя Вълканова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??