21 окт. 2008 г., 22:18

Нарисувай ми 

  Поэзия
600 0 3
Нарисувай ми, художнико, сълза
чиста като пролетна роса,
родена в дълбините на сърце,
узряла в душата на дете.
Събрала в себе спомени, мечти,
болки, по любови разпилени,
сълза пречистваща ми подари
да ме топли в дни студени.
Нарисувай ми, художнико, сълза,
очите ми забравиха да плачат,
душата и сърцето веч не страдат,
какво са чувства - те не ги познават.
Нарисувай ми, художнико, сълза,
една надежда ти ми подари,
да мога да я съзерцавам,
от пламъчето огън запали.

© Албена Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??