10 сент. 2007 г., 08:54

Нарисувай ми 

  Поэзия
679 0 5


Нарисувай ми, художнико, луна.
И звезди - около нея да танцуват.
Подари, поете, ти от своя плам,
че не виждаш ли - замръзнало сърцето е.

Нарисувай ми, художнико, зора.
И роса - под слънцето да блесне.
Подари, поете, ти от свойта свобода,
че в капан душата се оказа.

Нарисувай ми, художнико, цветя.
И пчели безброй ми нарисувай.
Подари, поете, малко свян
и в аромат ги пресътвори, да го усещам.

Нарисувай ми, художнико, мечта.
И любов, любов ми нарисувай.
Подари, поете, стих за песен,
с него аз да стигна до сърцето му.


NG/nnn

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??