3 мар. 2010 г., 14:48

Нарисувай ми любов 

  Поэзия
1562 0 5

Нарисувай ми любов -

по-пъстра и от нежна пролет,

по-топла и от слънчев лъч.

Нарисувай ми любов

със  щрихите на влюбено сърце,

със чувства и желание,

с треперещи за мен ръце.

Нарисувай ми любов, момче,

защото думите не стигат да опиша

как всичко в тебе ме влече.

И нямам сили за насита,

болна от обичане е моята душа.

Нарисувай я, Любов,

как пулсира силно в теб,

как будиш се със нея

и с мисълта за мен вечно си обзет.

 

поздрав за всички влюбени: http://vbox7.com/play:eea95d0a

© Веселина Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??