6 окт. 2020 г., 08:18

Нарисувай свят по- нов 

  Поэзия » Строгие формы
237 0 0

Нарисувай свят по...нов,

от душа, да грее живо.

Вдъхновено и красиво -

събуди деня с любов.

 

Времето е с лик суров,

непрощаващо и диво.

Нарисувай свят по...нов,

мелодично и игриво.

 

Всичко тук, без дъх и сиво,

украсявай с благослов.

С цветовете си щастливо -

дар бъди със искрен зов.

Нарисувай свят по... нов.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??