6.10.2020 г., 8:18 ч.

Нарисувай свят по- нов 

  Поезия » Строги форми
228 0 0

Нарисувай свят по...нов,

от душа, да грее живо.

Вдъхновено и красиво -

събуди деня с любов.

 

Времето е с лик суров,

непрощаващо и диво.

Нарисувай свят по...нов,

мелодично и игриво.

 

Всичко тук, без дъх и сиво,

украсявай с благослов.

С цветовете си щастливо -

дар бъди със искрен зов.

Нарисувай свят по... нов.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??