Ти си наркотик, по който съм пристрастена,
не мога и ден да живея, без от теб
ударна доза да взема!
Добре ми действаш, караш ме да мечтая,
влюбена съм в теб, не мога да не си го призная!
Доза мили думи осмислят моя ден,
щастие сия навсякъде в мен!
Как успяваш да го правиш това?
Всичко, което кажеш се забива в сърцето ми
като стрела!!!
Доза разговори в късната нощ ме успокояват,
сънят ми двойно е по-сладък!
Видя ли те заспивам с усмивка,
радвам се, че те намерих,
ах, каква съм щастливка!!!
Наркотик, ти си моят наркотик...
Една мечта, един бленуващ миг!
Една доза от моменти спиращи дъха,
цял живот искам да взимам от тези дози,
и все така да не мога да ти устоя !!!
© Виктория Тодорова Все права защищены