НАРОД
Зъби стискаме до болка,
но с надеждата вървим.
На света ли сме отломка,
та юнашки да мълчим?!
Голи тъпчем под звездите,
а сме твърд и горд народ.
Да излезнем от мечтите
и намерим своя брод!
Идват млади, умни хора –
с адекватни правила.
Ще изчистят те обора
от безумни светила!
© ИВАН МИЛАНОВ Все права защищены