8.04.2021 г., 11:55 ч.

Народ 

  Поезия » Гражданска
180 0 1

НАРОД

 

Зъби стискаме до болка,

но с надеждата вървим.

На света ли сме отломка,

та юнашки да мълчим?!

 

Голи тъпчем под звездите,

а сме твърд и горд народ.

Да излезнем от мечтите

и намерим своя брод!

 

Идват млади, умни хора –

с адекватни правила.

Ще изчистят те обора

от безумни светила!

 

© ИВАН МИЛАНОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??