28 дек. 2014 г., 14:09

Народна памет 

  Поэзия » Гражданская
333 0 0

В Чикаго българи за Апостола се сещат.

А ние за него сякаш забравяме.

Само някакви мутри славославяме.

Казваме си - патриотизъм, идеали - вятър.

Търпим безсрамието на политическия театър,

търпим правителство колониално,

начело с човече мафиално.

 

nreporter.info/българи-в-чикаго-поставиха-паметна-пл/

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??