Dec 28, 2014, 2:09 PM

Народна памет 

  Poetry » Civilian
374 0 0

В Чикаго българи за Апостола се сещат.

А ние за него сякаш забравяме.

Само някакви мутри славославяме.

Казваме си - патриотизъм, идеали - вятър.

Търпим безсрамието на политическия театър,

търпим правителство колониално,

начело с човече мафиално.

 

nreporter.info/българи-в-чикаго-поставиха-паметна-пл/

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??