29 апр. 2023 г., 19:43

Народното удивление 

  Поэзия
145 0 0

Преизнурени

от безкрайните си крамоли

в залата и кулоарите,

след безчет изпити кафета,

сблъскват се, псуват,

оглушително карат се,

бесуват дори в тоалетните.

 

А народецът? Той, уви!,

звънко стотинките си брои.

И, цял онемял,

                       само диви се

на сценките клети

с депутатски

                            мурафети.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??