Apr 29, 2023, 7:43 PM

Народното удивление 

  Poetry
137 0 0

Преизнурени

от безкрайните си крамоли

в залата и кулоарите,

след безчет изпити кафета,

сблъскват се, псуват,

оглушително карат се,

бесуват дори в тоалетните.

 

А народецът? Той, уви!,

звънко стотинките си брои.

И, цял онемял,

                       само диви се

на сценките клети

с депутатски

                            мурафети.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??