2 апр. 2023 г., 11:57  

Народът чака нов юнак 

  Поэзия » Юмористическая
254 0 5

Със стари курви, нов бардак:

Е… няма как да стане!

Народът иска - пак юнак!

А не менте до пладне.

 

Той чака своя - нов герой!

Юнак, харизматичен!

Отново от… айдушки сой!

От всички ни обичан!

 

Той може да е… от Мадрид,

от Харвард или Банкя.

От Учиндол… дори чешит

със хубава осанка!

 

Да го харесват всички тук:

мъже, моми, бабета!

Да стърже стария боклук

от жълтите павета!

 

Да не е кремълско момче.

С години да е учил!

Не Джони Деп да го влече,

а Моника Белучи!

 

Да бъде много справедлив

и с малки чекмеджета.

Народът - да не му е крив

за кривата ракета.

 

 

Юри

Йовев

Април

2023 г.

© Yuri Yovev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??