Нас ни свърза песента.
Тук приятели намерих
със възторжени сърца
и души като вселени...
Хубаво ми е - пред вас
аз душата си изливам
в радостен и тъжен час...
И се чувствам жива.
Днеска имам ден рожден.
Странно, но се подмладявам,
вдъхновена от рефрен:
феите не остаряват...
© Вилдан Сефер Все права защищены