12 апр. 2011 г., 15:01

Нашата любов 

  Поэзия » Любовная
1109 0 4

 

Тя преоткрива цял един необятен свят,
магията ù го оцветява и дарява му топлота.
Създава бездънни океани от чувства,
недостижими планини на вечна забрава.

Омагьосала те веднъж, политаш с нея,
откъсва те от реалността,
забравяш всичко не толкова идеално,
заживяваш в този свят на пълнота.

Тя те променя, завладява и обсебва,
вдъхва живот със свойта красота.
Да, има такава любов
и това е нашата любов!

 

26.03.2011

 

© Даяна Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??