18 нояб. 2009 г., 15:13

Нашето училище 

  Поэзия » Другая
1020 0 2

Училището ни родно

със слово звучно, благородно

дава ни знания всеки ден

и голяма гордост е за мен.

 

Печелило е то много награди,

по различни турнири, състезания и олимпиади.

В селце малко намира се то,

но всеки винаги ще го помни с добро.

 

Вече повече от век

то учи всеки човек

на знания и умения,

за верните твърдения.

© Севда Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??