18.11.2009 г., 15:13 ч.

Нашето училище 

  Поезия » Друга
1015 0 2

Училището ни родно

със слово звучно, благородно

дава ни знания всеки ден

и голяма гордост е за мен.

 

Печелило е то много награди,

по различни турнири, състезания и олимпиади.

В селце малко намира се то,

но всеки винаги ще го помни с добро.

 

Вече повече от век

то учи всеки човек

на знания и умения,

за верните твърдения.

© Севда Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??