Нашият филм отиде в грешна посока.
Сериалът ни в нищото закучи се пак.
Аз всъщност краят прекрасно го зная.
Много пъти игран ми е вече преди.
Слаби актриси се сменяха в ролята съща.
А аз бях все същият наивен глупак.
Бях добър и играх до последно без дубли.
Повторения както на другите, давах на теб.
Защото знам, че няма безгрешни във филма "Живот".
Но до една все със същият фалш преигравахте всички.
А в края кадрите празни въртят се в мълчание.
Екранът изгасва в тишина и обида от които боли.
Няма бурни, аплаузи, ни призове, нито "Оскари".
Само празна гримьорна с разпръснати маски свалени.
Тампони със грим, празен стол и куп огорчения.
Да, нашият филм отиде в грешна посока.
Но този сценарий познат ми е много добре.
© Наско Енев - РИМПО Все права защищены