5.04.2019 г., 8:19 ч.

Нашият филм 

  Поезия » Друга
603 1 2

Нашият филм отиде в грешна посока.

Сериалът ни в нищото закучи се пак.

Аз всъщност краят прекрасно го зная.

Много пъти игран ми е вече преди.

Слаби актриси се сменяха в ролята съща.

А аз бях все същият наивен глупак.

Бях добър и играх до последно без дубли.

Повторения както на другите, давах на теб.

Защото знам, че няма безгрешни във филма "Живот".

Но до една все със същият фалш преигравахте всички.

А в края кадрите празни въртят се в мълчание.

Екранът изгасва в тишина и обида от които боли.

Няма бурни, аплаузи, ни призове, нито "Оскари".

Само празна гримьорна с разпръснати маски свалени.

Тампони със грим, празен стол и куп огорчения.

Да, нашият филм отиде в грешна посока.

Но този сценарий познат ми е много добре.

 

 

 

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • О, този филм е много, много стар игран е и е гледан много преди Люмиер.
  • Пробвай с нов сценарий. Хареса ми.
Предложения
: ??:??