Вътре в мен ежедневно прелива
от обичане и от хоризонти,
на птици и облаци се усмихвам,
обличам вятъра в шарена рокля!
Плача тайно на пурпурни залези
и прегръщам силно морето,
в мен живее дете непораснало
със стремеж да познава небето.
Вътре в мен е и бурно и тихо
и се справям и с двете успешно,
на крилото на птиче написах,
че прераждам се в слънчева песен!
© Екатерина Спасова Все права защищены