Jan 5, 2014, 8:05 PM

Настроение 

  Poetry » Other
439 0 3

 

Вътре в мен ежедневно прелива

от обичане и от хоризонти,

на птици и облаци се усмихвам,

обличам вятъра в шарена рокля!

 

Плача тайно на пурпурни залези

и прегръщам силно морето,

в мен живее дете непораснало

със стремеж да познава небето.

 

Вътре в мен е и бурно и тихо

и се справям и с двете успешно,

на крилото на птиче написах,

че прераждам се в слънчева песен!

 

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??