20 июн. 2019 г., 17:58

Настроение 

  Поэзия » Любовная
1061 3 7

 НАСТРОЕНИЕ

 

        Дланта ми гали цвете бяло

        и нежно пулсът ми запя

        на хоризонта слънце спряло 

        със дивата ми кръв се сля!

        

       Звезда със младост засияла 

       очите ми с лъчи огря 

       гореща плът в ноща изтляла

       пред подгледа с надежда спря!

      

      Удавена луна доплува

      денят от блясък ослепя

      небето мило се сбогува 

      и с ритъм нов се  сля!

 

     

 

© Galina caneva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??