28 дек. 2007 г., 17:18

Настроение за коледа 

  Поэзия
719 0 2

Весели снежинки палаво танцуват,
деца с цветни шалове и ръкавички
над бяла пелерина викат и лудуват.
Снежните човеци с моркови-нослета
нейде се усмихват в побелелите полета.
Дядко белобрадко иде със шейната,
за да събере отново всички пред елхата. :)

© Меги Ризова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??