Весели снежинки палаво танцуват,
деца с цветни шалове и ръкавички
над бяла пелерина викат и лудуват.
Снежните човеци с моркови-нослета
нейде се усмихват в побелелите полета.
Дядко белобрадко иде със шейната,
за да събере отново всички пред елхата. :)
© Меги Ризова All rights reserved.
Стопли ми сърчицето!
Поздрав!