10 авг. 2010 г., 16:41

Насън не искам да те имам 

  Поэзия » Любовная
745 0 3

http://www.youtube.com/watch?v=fRHAXSRcSH0&feature=av2n



Насън не ми се диша.
И нищичко насън,
както и да го виждам,
до мене не осъмва.

Насън да целувам не искам,
и устните насън
нямат вкуса на портокалови корички,
и само кисело ми е, когато се събудя.

Насън не ми се усеща,
допирът ти е друг насън,
кожата не е гореща,
парфюмът ти не ме оставя без дъх.

Насън не искам да те имам.
Не се побратимявай с мойто подсъзнание.
Или, за да си с мене, събуди ме,
или, безвкусен и безцветен, насън не ми се появявай.

10.08.2010г.
гр. Сан Фернандо

At night I pray that soon your face will fade away...

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??