20 февр. 2008 г., 14:32

Натуралистично 

  Поэзия » Юмористическая
804 0 8
 

Натуралистично

 

Боб със орехи в пиперки -

музика за моите черва.

Всички плачат, нос държейки.

Сигурно и аз ще зарева.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??