Feb 20, 2008, 2:32 PM

Натуралистично 

  Poetry » Humour
805 0 8
 

Натуралистично

 

Боб със орехи в пиперки -

музика за моите черва.

Всички плачат, нос държейки.

Сигурно и аз ще зарева.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??