Научи се да вярваш, когато
извръщат всички от теб
очите си, с клетви нелепи,
забравили, че си също човек!
Научи се да тръгваш когато,
ненужен останеш, и сам.
И нека вятър, пречупено ехо,
да отмие тази болка. И срам!
Научи се! А после е лесно …
Нужно е само да бъдеш готов.
Когато си мъдър и честен,
ще намираш в живота любов!
27.03.14
© Сияна Георгиева Все права защищены