21 jun 2014, 13:58

Научи се 

  Poesía » Otra
548 0 3



Научи се да вярваш, когато

извръщат всички от теб

очите си, с клетви нелепи,

забравили, че си също човек!

Научи се да тръгваш когато,

ненужен останеш, и сам.

И нека вятър, пречупено ехо,

да отмие тази болка. И срам!

Научи се! А после е лесно …

Нужно е само да бъдеш готов.

Когато си мъдър и честен,

ще намираш в живота любов!

 

 

27.03.14

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??