Приемам. Всяка тръпка е с финал.
Завършек безпощадно прозаичен.
Подготвен, неподготвен, си узнал –
животът е забавен, но логичен.
Затваряш и последните врати,
спектакълът те смуши в тъмна ниша.
Поклон забързан и се завърти –
порадвай се на временно затишие.
Пространството не пази празноти.
Все буден е сърдечният ти ритъм.
Настройвай се на нови честоти,
Живот – река, преляла от корито.
© СК Все права защищены