4 jun 2024, 12:40

Наводнение 

  Poesía » De amor
384 6 20

 

Приемам. Всяка тръпка е с финал.

Завършек безпощадно прозаичен.
Подготвен, неподготвен, си узнал –
животът е забавен, но логичен.

 

Затваряш и последните врати,
спектакълът те смуши в тъмна ниша.
Поклон забързан и се завърти –
порадвай се на временно затишие.

 

Пространството не пази празноти.
Все буден е сърдечният ти ритъм.
Настройвай се на нови честоти,
Живот – река, преляла от корито.

 

© СК Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??