8 дек. 2009 г., 17:07

Навреме 

  Поэзия
540 0 6
потърси ли във ъгълчето прашно...
където криеше по малко смисъл - ей така, за трудни дни... 
преди последната прищявка на съдбата с омайни думи да те заблуди...
Раздухай пепелната си забрава... има смисъл...

© Георги Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??