Не, не мога да се спра
Да мечтая
За ТЕБ
И Любовта...
Защото оживява музика
Долавям свежест
И аромат,
Лъчи ...
Защото ме погалва нежен вятър,
Полет, свобода,
Докосвам красота,
И стих...
И защото
Навсякъде
Това
Си ТИ...
25,10,2020
© М В Все права защищены