... in my dreams your face is all I see...
тази нощ...
накапали са
макове
в тревите
с кървава носталгия
пълзи денят...
поседни до мен
не говори
не питай...
още пари
по очите ми
сънят...
***
тази нощ
не бива
да си тръгваш
и ръцете ми
не бива
да щадиш
като вятъра съм...
галя те
безумно...
тази нощ
не бива
да мълчиш...
***
тази нощ
съм само
мигновение
в утрото
ще бъда
тишина...
поседни...
навън струи безвремие...
и повлича ме
за кой ли път
в съня...
© Бехрин Все права защищены
съм само
мигновение"
Имам чувството, че те сънувам, Бети, толкова е красиво при теб...
Прегръдка!