25 мар. 2018 г., 20:10

Навъртях години 

  Поэзия » Философская
295 0 1

Навъртях години

 

Макар, че вече навъртях години

и може да се каже, че съм стар.

Ментално и физически ще мина,

че със младежите съм барабар!

Пред огледалото се пак обличам

и още съм суетен а мъжкар.

А любовта и секса не отричам,

живота ми все още е в разгар!

И днеска пред задачите съм точен.

Деня прекарвам с книга във ръка!

Такъв ми е сценария нарочен.

Захласвам се по цветната дъга!

Аз още търся страстно кръсатата

във хората, в природата, навън,

обичам аз Небето и Земята,

Във кръчмата не ставам като Пън!

Обичам работата си да свърша!

Да съм пред другите с гърди напред!

Не искам чуждите петна да бърша!

От всички аз са съм приет!

 

12.08.2005г София

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??