Дори когато не сънувам,
за тебе аз бленувам –
бленувам те наяве и насън.
И към ръцете твои се протягам,
ръцете твои в миг досягам –
досягам ги наяве и насън.
И към гръдта твоя се притискам,
в гръдта твоя аз захрипквам –
захрипквам аз наяве и насън.
И в лицето твое устните си впивам,
лицето твое с ръцете мои милвам –
милвам го аз наяве и насън.
И в очите твои аз поглеждам
с очите твои се споглеждам –
споглеждам се с тях наяве и насън.
Дори когато не сънувам,
гласът твой аз само чувам –
чувам го наяве и насън...
© DenitsA Все права защищены