8.01.2021 г., 12:45 ч.

Наяве и насън 

  Поезия » Любовна
715 3 0

Дори когато не сънувам, 

за тебе аз бленувам –

бленувам те наяве и насън.

 

И към ръцете твои се протягам,

ръцете твои в миг досягам –

досягам ги наяве и насън.

 

И към гръдта твоя се притискам,

в гръдта твоя аз захрипквам –

захрипквам аз наяве и насън.

 

И в лицето твое устните си впивам,

лицето твое с ръцете мои милвам –

милвам го аз наяве и насън.

 

И в очите твои аз поглеждам

с очите твои се споглеждам –

споглеждам се с тях наяве и насън.

 

Дори когато не сънувам,

гласът твой аз само чувам –

чувам го наяве и насън...

© DenitsA Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??