17 дек. 2014 г., 21:20  

Наздраве, живот! Наздраве, любов! 

  Поэзия » Другая
442 0 0

Наздраве, Живот!

Наздраве, Любов!

...Иде ми да вдигна чаша и да се засмея!

О, живот... за тебе пия и на теб се смея.

Весел си, а понякога суров... 

но за мен е по-важно, че те ИМА

 и пияна по тебе от любов 

цъфтя в твоята градина.

 

О, любов... и за теб наздравица ще вдигна

и за тебе бяло вино цяла нощ ще пия.

И ще пея, и от теб ще плача,

защото ти си моята единствена отрова,

ала нещастницо... без теб не мога!

 

Опиянена смея се над всичко.

С виното преглътнах всички мъки и несбъднати мечти.

''Майната му" - казвам, обичам да живея 

и любов в сърцето да гори.

 

 

© Natalie Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??