13 апр. 2006 г., 20:19

Не... 

  Поэзия
628 1 3
Ръка,
протегната на тъмно
не дарява топлина.

Свещ,
запалена по съмнало
е излишна светлина.

Нежност,
изпросена от звяр
не е желаното докосване.

Любов,
останала без капка жар
е само безцелно прахосване.

Очи,
загубили се надалеко
не са така желани.

Сърце,
прободено, но още меко
е самО и такова ще остане.

Лице,
забравило предишен израз
не може да ти се усмихва.

Съдба,
белязана от тъмен извор
е дала свойта вечна лихва...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??