17 июн. 2008 г., 06:53

Не бе готов 

  Поэзия » Любовная
1294 1 21
 

Не ме разбра. А как те исках.

Разхвърли бляна ми красив.

Прекърши вярата ми. Тънка нишка.

Не бе готов за мен, любов.

А сбъдването. Бе на метър.

Прелитнала над двама синева.

Не ме отпи. Не преоткри звездите.

И гасна в мрак. И тишина.

Прегърнах здрача. И линея.

Разсякох се на стонове. Без звук.

А ти си чужд. И еретично смеещ.

Тежко се сбогувах с този миг.

© Здравка Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??