20 апр. 2012 г., 00:29

Не беше за мене всичко 

  Поэзия » Любовная
628 0 0
Не беше за мене всичко,
но беше пътят, по който реших да поема!
Не беше за мене всичко -
просто и тебе със себе си исках да взема!
Не беше за мене всичко -
само тъжната ми песен в нощта!
Не беше за мене всичко -
само половината от моята душа!
Не беше за мене всичко -
само рамото, на което имах сили да се облегна!
Не беше за мене всичко -
само топлата постеля, в която исках да легна!
Не беше за мене всичко
и все още не си,
но във всичко виждаха тебе
моите очи!
 

© Цветослава Младенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??