Не без мен!!!
Абдулрахман Акра
------------------------------------
Може би любовта ще отричаш,
ала аз да повярвам... Едва...
Моята обич като въздух ще дишаш
нощ и ден и до край на вечността.
Без целувките ми по челото
ще увяхне във теб радостта.
Ще изсъхнат и локви на младост,
ако няма да те милвам с ръка.
Запомни, докато слънцето грее
и цветята да се къпят с роса,
и славеят в клонките пее,
че без мен няма лъч топлина.
На нощта ти аз съм тишината
и за дните ти съм белия свят.
За небето над теб съм луната
с щедър дух и мечти съм богат
© Абдулрахман Акра Все права защищены
Има ли още такива мъже?!
Много любов, нежност, надежда има в стиха ти, Акра!
Благодаря ти!