20.04.2008 г., 2:39 ч.

Не без мен!!! 

  Поезия » Любовна
811 0 2

Не без мен!!!
Абдулрахман Акра
------------------------------------

Може би любовта ще отричаш,
ала аз да повярвам... Едва...
Моята обич като въздух ще дишаш
нощ и ден и до край на вечността.

Без целувките ми по челото
ще увяхне във теб радостта.
Ще изсъхнат и локви на младост,
ако няма да те милвам с ръка.

Запомни, докато слънцето грее
и цветята да се къпят с роса,
и славеят в клонките пее,
че без мен няма лъч топлина.

На нощта ти аз съм тишината
и за дните ти съм белия свят.
За небето над теб съм луната
с щедър дух и мечти съм богат

© Абдулрахман Акра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво за прекрасния стих!!!
    Има ли още такива мъже?!
    Много любов, нежност, надежда има в стиха ти, Акра!
    Благодаря ти!
  • Стана ми светло и слънчево...
    богат и щедър е духовният ти свят!
    Много, много красота и поезия!
    с обич, Акра.
Предложения
: ??:??