8 дек. 2009 г., 12:37

Не боли 

  Поэзия » Белые стихи
599 0 0

полунощ
поредна среща
с бялото поле
никому ненужни стихове
изливат се
сред редовете...
гласът ми
като в кладенец
към мен се връща
и отново
все така
непрестанен кръговрат
на мои
плахи отражения
минали
били
от мрачни
неживяни дни
в мълчание минават дните
тишина
горестни слова
към себе си

погубване.

изгубих се
изгубих те...
нещо се пречупва
тихо
и кърви...



вече не боли.

© Поли Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??