Dec 8, 2009, 12:37 PM

Не боли 

  Poetry » White poetry
604 0 0

полунощ
поредна среща
с бялото поле
никому ненужни стихове
изливат се
сред редовете...
гласът ми
като в кладенец
към мен се връща
и отново
все така
непрестанен кръговрат
на мои
плахи отражения
минали
били
от мрачни
неживяни дни
в мълчание минават дните
тишина
горестни слова
към себе си

погубване.

изгубих се
изгубих те...
нещо се пречупва
тихо
и кърви...



вече не боли.

© Поли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??