6 сент. 2012 г., 22:55

Не бях 

  Поэзия » Любовная
772 0 1

Не бях

 

Не бях ли твоето момиче,

което те очаква със любов?

Не бях ли нещото, което

дава на живота смисъл нов?

 

Не чакаш ли  денят да мине,

да срещнеш утрото с надежда,

разстоянието дълго да изминеш,

а пътят пак при мен да те довежда?

 

Не бленуваш ли до тебе да се сгуша

и да туптят сърцата ни опиянено,

ласките ми нежни пак да вкусваш,

да тръпне тялото ти изтомено?

 

Самозалъгвала съм се навярно...

Залязва слънце в твоите очи.

Не си щастлив със мене явно -

прикриваш го, но  някак си личи.

 

Защо ли все ме нараняваш

и сипеш яростни искри.

Със думи ме изпепеляваш,

душата как ли да прости?

 

Не съм аз твоето момиче!

За друга чезне твоето сърце.

Напразно с мене я заместваш,

не си забравил нейното лице.

 

Не искам повече такава обич!

Нагарча тя като отрова...

Не се насилвай да оставаш...

Върви! Вратата ще затворя...

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря, Септември! Доловила си емоцията ми и е окуражаващо, че е от майстор на изкуството като теб! Продължавай да твориш все така стилно и красиво през твоя месец септември!!!
Предложения
: ??:??