17 июн. 2007 г., 11:25

Не чакай от мен 

  Поэзия
637 0 4
Не чакай от мен да правя проблеми
и тихо да хленча от време на време.
При всяка промяна от страх да треперя
и свой път в живота да не намеря.
Не искай страхливо от мен да се крия,
или пък да гледам във чужда чиния.
Не чакай от мене глупост да сторя
и приказки празни да наговоря.
На никой не мога да бъда ласкател
и никога няма да стана предател!!!

© Антония Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??