12 авг. 2009 г., 22:21

Не чувате ли? 

  Поэзия » Философская
521 0 3

             Не чувате ли?

 

Отекват в мен от бъдното камбаните

и всеки удар с болка се разбива.

Разтърсват те в душата ми събраните

страдания.Сърцето ми изтръпнало се свива.

 

Пулсират в мен от древното до сетното

епохите, понесли се към бъдещия хаос.

Аз търся пак богатството, безценното...

До гуша съм затънала във нанос.

 

Към вас крещя днес пак, експресни пътници!

Не чувате ли истинския зов?

На суетата поставете граници!

Очаква ви всемирната любов...

 

 

 

© Стойна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??